Nederlandse aandelen – februari 2019

Okee, we zeggen het maar meteen: één van de twee aandelen in deze editie is eigenlijk helemaal niet Nederlands. Of eigenlijk toch weer wel. De man die aan de wieg stond van dit biotechbedrijf is geboren in Nederland. Dus dat maakt het feit dat de wortels van dat bedrijf net buiten Nederland in de grond zitten, weer helemaal goed.

Zelfstandig groot groeien en de wereld veroveren of toch opgeslokt worden door een grootmacht en daardoor ineens heel veel geld toegestopt krijgen maar wel allerlei eigendomsrechten verliezen. Wat is eigenlijk het voordeel van een overname voor het ‘kleinere’ biotechbedrijf? Toch alleen de premie?

Het andere bedrijf dat we graag willen bespreken is een nieuwkomer op de beurs. Het is een bedrijf die iedereen wel kent. We zullen er daarom niks meer over zeggen, behalve in ons rapport!

Deze maand dus opnieuw twee mooie bedrijven die internationaal in het oog springen. Aandelen die het goed doen op de beurs en waar het vaak over gaat op forums. De koersgrafiek van alle twee de aandelen zijn namelijk nogal beweeglijk. Interessant voor beleggers. Het maakt het bepalen van een in- en uitstapmoment tot een sport.

Nederlandse aandelen abonnement

Met het Nederlandse aandelenabonnement ontvangt u iedere derde donderdag van de maand twee uitgebreide analyses van aandelen van eigen bodem. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.500 woorden ontvangt met een duidelijke en heldere visie over twee kansrijke Nederlandse aandelen.

Onbekend maakt onbemind, dus zoeken we graag naar kansrijke smallcaps op de Nederlandse beurs. We profiteren actief van de beursschommelingen van Nederlandse aandelen, zowel AEX fondsen als daar buiten.

Een abonnement op Nederlandse aandelentips betekent:

  • Kansrijke aandelentips van eigen bodem
  • Inzicht in smallcaps die anderen over het hoofd zien
  • Concrete beurstips met heldere argumentatie

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.