Nederlandse aandelen – juli 2019

Er prijkt een prachtige Nederlandse leeuw op de cover van dit maandrapport. En stiekem behandelen we in deze editie een aandeel dat voor de helft uit België komt. Maar het is ook genoteerd aan onze Amsterdamse beurs. Nee, we hebben het eens niet over Galapagos!

De koersgrafiek van het tweede bedrijf komt overeen met dat van het eerste. Beide aandelen hebben een flinke smak gemaakt. We zullen trachten uit te leggen hoe dit komt en waarom er reden is om herstel te verwachten.

Wat dat betreft hadden deze bedrijven / aandelen ook zomaar kunnen worden behandeld in ons Contrair beleggenrapport. Mocht u daar nog onbekend mee zijn, dan is dit wellicht een aardige smaakmaker.

Nederlandse aandelen abonnement

Met het Nederlandse aandelenabonnement ontvangt u iedere derde donderdag van de maand twee uitgebreide analyses van aandelen van eigen bodem. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.500 woorden ontvangt met een duidelijke en heldere visie over twee kansrijke Nederlandse aandelen.

Onbekend maakt onbemind, dus zoeken we graag naar kansrijke smallcaps op de Nederlandse beurs. We profiteren actief van de beursschommelingen van Nederlandse aandelen, zowel AEX fondsen als daar buiten.

Een abonnement op Nederlandse aandelentips betekent:

  • Kansrijke aandelentips van eigen bodem
  • Inzicht in smallcaps die anderen over het hoofd zien
  • Concrete beurstips met heldere argumentatie

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.