Nederlandse aandelen – maart 2019

Bent u weleens in Amerika geweest? Indien dat zo is, is de kans aannemelijk dat u met het vliegtuig bent geweest. Er zullen nog maar weinig mensen zijn die met de boot de overtocht maken. Vroeger was dat nog heel gewoon, toen er nog maar een beperkt aantal lijnvluchten waren. Met zo’n grote stoomboot over de oceaan. Dat kan overigens nog steeds, op een meer luxueuze manier dan vroeger.

Vanuit Nederland gingen ooit vele Hollanders met de boot naar het beloofde land. Omdat ze zich meer kansen toedichtten de Nieuwe Wereld zoals Noord-Amerika of Australië. Eenmaal enkele reis, alstublieft! 

Ook kijken we door de ramen van de grootste en bekendste maker van raamdecoratie. Wat is het eerst waar u aan denkt bij de term ‘raamdecoratie’?

Inderdaad. Zonwering of luxaflex. En ook die fabrikant zit in Nederland en is op de beurs te vinden. Beide in dit rapport besproken bedrijven/aandelen zijn overigens familiebedrijven.

Nederlandse aandelen abonnement

Met het Nederlandse aandelenabonnement ontvangt u iedere derde donderdag van de maand twee uitgebreide analyses van aandelen van eigen bodem. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.500 woorden ontvangt met een duidelijke en heldere visie over twee kansrijke Nederlandse aandelen.

Onbekend maakt onbemind, dus zoeken we graag naar kansrijke smallcaps op de Nederlandse beurs. We profiteren actief van de beursschommelingen van Nederlandse aandelen, zowel AEX fondsen als daar buiten.

Een abonnement op Nederlandse aandelentips betekent:

  • Kansrijke aandelentips van eigen bodem
  • Inzicht in smallcaps die anderen over het hoofd zien
  • Concrete beurstips met heldere argumentatie

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.