Nederlandse aandelen – november 2019

Herfst! De bladeren vallen, de aandelenkoersen gaan op en neer, al naargelang Trump iets positiefs of negatief tweet – met name over de handelsoorlog.

Wij trekken ons er niks van aan, we trekken liever een trui aan. Onze eigen Hollandse aandelen zitten ook weleens in zwaar weer, maar we zijn niet voor niets groots in het vechten tegen de natuurkrachten. Dus ook onze aandelen komen er vroeg of laat weer helemaal bovenop.

Of het nu om sportief succes gaat, of financieel; ons land toont zich vaak competent genoeg om mee te doen met de wereldtop. Iedereen kent onze merken, onze cultuur, onze helden, onze anti-helden, onze eigenaardigheden.

Ook met de twee bedrijven / aandelen van dit maandrapport staan we mondiaal ons mannetje. En dat zal nog heel lang zo blijven. Tot groot genoegen van beleggers!

Nederlandse aandelen abonnement

Met het Nederlandse aandelenabonnement ontvangt u iedere derde donderdag van de maand twee uitgebreide analyses van aandelen van eigen bodem. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.500 woorden ontvangt met een duidelijke en heldere visie over twee kansrijke Nederlandse aandelen.

Onbekend maakt onbemind, dus zoeken we graag naar kansrijke smallcaps op de Nederlandse beurs. We profiteren actief van de beursschommelingen van Nederlandse aandelen, zowel AEX fondsen als daar buiten.

Een abonnement op Nederlandse aandelentips betekent:

  • Kansrijke aandelentips van eigen bodem
  • Inzicht in smallcaps die anderen over het hoofd zien
  • Concrete beurstips met heldere argumentatie

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.