Nederlandse aandelen – Oktober 2019

Herfst! Op de beurs kan er ook sprake zijn van veel tegenwind, stormachtig koersverloop en vallende aandelen. Onze twee onderwerpen hebben het ook niet makkelijk. De één zit nu eenmaal in een cyclische sector – het kan daar vriezen of dooien.

De ander was ooit synoniem voor een moderne variant van de kaart waarmee u van A naar B reist. Op de één of andere manier viel het bedrijf echter in ongenade. Maar er lijkt sprake van een ommekeer. We hoeven u vast niet te vertellen welk bedrijf we hier bedoelen!

Dat is ook waar wij Nederlanders goed in zijn. We passen ons aan aan de omstandigheden, ook als die ineens heel anders worden. Zo weten beide bedrijven zich nog altijd in de kijker te spelen.

Nederlandse aandelen abonnement

Met het Nederlandse aandelenabonnement ontvangt u iedere derde donderdag van de maand twee uitgebreide analyses van aandelen van eigen bodem. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.500 woorden ontvangt met een duidelijke en heldere visie over twee kansrijke Nederlandse aandelen.

Onbekend maakt onbemind, dus zoeken we graag naar kansrijke smallcaps op de Nederlandse beurs. We profiteren actief van de beursschommelingen van Nederlandse aandelen, zowel AEX fondsen als daar buiten.

Een abonnement op Nederlandse aandelentips betekent:

  • Kansrijke aandelentips van eigen bodem
  • Inzicht in smallcaps die anderen over het hoofd zien
  • Concrete beurstips met heldere argumentatie

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.