Nederlandse aandelen – September 2019

Hollands glorie en koppigheid, deze maand in ons Nederlands aandelenrapport. Het gaat vaak goed met onze bedrijven over de grens. Dat is mooi, want het helpt ons land verder.

We moeten er alleen weleens voor waken dat we niet onze koppigheid te ver doorvoeren, dat valt slecht. Ook in eigen land kun je maar beter niet de mensen tegen je in het harnas jagen. Voor je het weet is je imago naar de knoppen. En het is lastig om daar weer bovenop te komen. Hoewel, er zijn voorbeelden van bedrijven die het gelukt is. Het kan handig zijn om een naamswijziging door te voeren alvorens weer haantje de voorste te worden.

Naamswijzigingen, ook dat loopt niet altijd goed af. Affijn, u leest het vanzelf in dit rapport.

Nederlandse aandelen abonnement

Met het Nederlandse aandelenabonnement ontvangt u iedere derde donderdag van de maand twee uitgebreide analyses van aandelen van eigen bodem. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.500 woorden ontvangt met een duidelijke en heldere visie over twee kansrijke Nederlandse aandelen.

Onbekend maakt onbemind, dus zoeken we graag naar kansrijke smallcaps op de Nederlandse beurs. We profiteren actief van de beursschommelingen van Nederlandse aandelen, zowel AEX fondsen als daar buiten.

Een abonnement op Nederlandse aandelentips betekent:

  • Kansrijke aandelentips van eigen bodem
  • Inzicht in smallcaps die anderen over het hoofd zien
  • Concrete beurstips met heldere argumentatie

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.