Aandelen in gaming, bepaald geen spelletje!

9 april 2019

Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, B, A.
U zegt het waarschijnlijk niets, maar dit is dé code waarmee veel gamers zichzelf oneindig levens, geld of wapens toe eigenen.

In de echte wereld is het echter niet zo makkelijk. Goed research, noeste arbeid en lange uren gaan in analyses zitten voor u daarvan kunt profiteren. Deze maand duiken we daarom dieper in de wereld van gaming en stippen we u enkele bedrijven aan waar u zeker mee kunt profiteren.

Presentatie: 9 april 2019 om 19u30

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.