Beleggen in eten, drinken en restaurants!

26 maart 2019

In de Westerse cultuur doen we het driemaal daags, in vele andere culturen wordt de hele dag door gegeten. Hoe we ons voedsel ook nuttigen, ermee stoppen lukt toch niet!

De voedselindustrie is gigantisch, slechts ten dele trendgevoelig en met de groei van de wereldpopulatie staat niets meer in de weg om door en door te gaan. In dit webinar geven we u een kijkje in de keuken van het beleggen in eten, drinken en restaurants.

Presentatie: 26 maart om 19u30

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.