Binnenkort betalen we allemaal zo!

7 maart 2019

Gooi uw bankpasjes maar weg! Binnenkort betalen we allemaal zo!

Pak uw portomonnee en keer deze op zijn kop. Pasjes, wat muntgeld, briefgeld, een foto van uw geliefde, wat vindt u daar allemaal? Als uw portomonnee er net zo uit ziet als de onze, dan zijn het voornamelijk producten om mee te betalen.

Binnenkort hoeft u daar niets extra’s meer voor mee te nemen. Een appje openen, uw vingerafdruk doorgeven en automatisch betalen. Welke kant zal het opgaan en welk bedrijf gaat hier van profiteren?

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.