De abonnementenoorlog is begonnen!

21 februari 2019

Voor deze oorlog blijft u binnen!

Ziggo, Netflix, Videoland, HBO, Disney, Spotify, maandbladen, telefoondiensten, de krant… Als u even begint te tellen komt u waarschijnlijk op minimaal 5 abonnementen waar u maandelijks een klein bedrag aan overmaakt.

Het begon met de krant, toen kwam daar de televisie bij met prachtige pakketten voor sportzenders en onze favoriet CNBC, op de voet gevolgd door online videodienst Netflix. Dit was nog overzichtelijk, maar tegenwoordig moet u een kleine studie volgen om te zien waar u welke serie of film kunt kijken.

Hiermee is de abonnementenoorlog absoluut begonnen!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.