De Robolutie is begonnen!

11 maart 2019

Voor de Terminator hoeft u niet bang te zijn, maar de robolutie is wel degelijk gestart!

Het is voer voor veel Hollywood-films, de opkomst van de robots. De ene film tovert ons een nog bloederige toekomst voor dan de ander, maar wat is daar nou echt van waar?

In het webinar van vanavond nemen we u mee in de technische vooruitgang en wat deze sprong in techniek voor ons als mensheid kan betekenen.

Dinsdag 12 maart, 19u30

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.