Energiewinning in de toekomst

23 april 2019

Uw mobieltje, auto, kachel, horloge en ook uzelf.. Zonder energie zijn ze nergens! Of dat nou per stroom, benzine, voedsel of anders gaat, de energiehonger neemt wereldwijd enorm toe.
Op dit moment bestaat het grootste gedeelte van de gemaakte energie nog uit vieze energie uit kolen of olie, maar dit verandert. De aarde raakt uitgeput en daar kunnen we onze ogen niet langer voor sluiten.
Presentatie 30 april om 19u30.

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.