Gezond beleggen; een betere levensstijl, een beter rendement

12 februari 2019

Gezondheid is uw grootste goed, toch?

We kunnen ons niet voorstellen dat veel beleggers dit zullen betwisten.
Een lang en gezond leven, dat is ons allemaal veel waard. Dat rondje sportschool, toch maar even op de fiets of juist nu die chocoladereep laten staan. Op onze eigen manier zijn we er allemaal mee bezig.

Verlenging van leven kan door middel van biotechnologie, zoals we vorige week bespraken in ons webinar, maar natuurlijk ook door de oorzaak van ongezond leven aan te pakken.

Veel bedrijven weten dit ook en zijn juist de laatste jaren bezig met een gezonder en duurzamer imago. Denk aan de salades bij McDonalds, alcoholvrije biertjes en de opkomst van de superfoods. Ook hierin is de keuze uitgebreid om uw leven zo makkelijk mogelijk te maken en toch gezondere keuzes te houden.

In het webinar van vanavond bespreken we meerdere aspecten van het gezonder leven en nemen we u mee in de wereld van het beleggen voor een betere levensstijl.

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.