Het einde van de techbubbel….

21 november 2018

De aandelen Facebook, Apple, Amazon, Netflix en Google – beter bekend onder de noemer ‘FAANG’ – zijn tijdens de afgelopen twee weken bekritiseerd. In het bijzonder kregen Facebook, Netflix en Amazon de nodige verwijten naar zich toe geworpen. Google en Apple zijn op dit moment de sterkhouders.

Tenminste, dat probeert het korte termijn plaatje ons te doen geloven. Hebben we te maken met een techbubbel of moeten we kopen op de koersdip?

Beursexpert Selwyn Duijvestijn neemt u mee!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.