Hét Groeibriljanten webinar voor u!

19 september 2019

Een echte Groeibriljant is niet makkelijk om te vinden. Goed uw huiswerk doen, kijken naar de markt en omgeving, aanvoelen hoe een management reageert op een veranderende wereld en een flinke portie inzet. U ziet, ons Groeibriljanten abonnement nemen wij niet licht op!

Met onze analisten lichten wij meerdere sectoren en bedrijven door, om zo maandelijks een mooie mix aan aandelen te vinden en naar onze abonnees te sturen. Maandelijks twee in onze rapporten, maar morgenavond maarliefst drie in ons webinar!

Presentatie: donderdag 19 september om 19u30

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.