5 Nederlandse overnamekandidaten voor 2019

28 november 2018

Onbekend maakt onbemind, dus we zoeken graag naar kansrijke smallcaps op de Nederlandse beurs. We profiteren graag actief van de beursschommelingen van Nederlandse aandelen, zowel AEX fondsen als daar buiten.

Soms zien we absurde waardering op de beurs. Dat biedt mogelijkheden! Want als een bedrijf te lang verkeerd geprijsd blijft, dan kan dit aanleiding geven tot een overname. Voor de opportunistische bieder is de kans om het “goedkope” bedrijf over te nemen immers te mooi om te laten liggen.

In een live online webinar legt beursexpert Selwyn Duijvestijn zijn 5 overnamekandidaten aan u voor. Deze 5 overnamekandidaten op de Nederlandse markt maken wat ons betreft kans op een overname in 2019.

Het webinar start op donderdag 29 november om 20:00 uur. U kunt live meekijken en reageren via deze pagina, door onderstaande YouTube livestream te volgen.

Met onze webinars geven we graag een kijkje in de keuken bij Marktgevoel. Graag laten we u zien hoe u als abonnee altijd een stap voor bent op andere beleggers. Per maand versturen wij namelijk vijf uitgebreide rapporten met unieke aandelenanalyses en beurstips. Daarnaast krijgt u als abonnee toegang tot onze exclusieve turbo trades. We tippen u minimaal vier keer per maand een transactie voor de snelle trade!

>> Abonnee u nu op een ALL-IN jaarabonnement van Marktgevoel

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.