Nog even en u hoeft zelf nooit meer te sturen!

18 maart 2019

Hoe zat het ook alweer? Rechtdoor op dezelfde weg gaat voor? Geldt dat nou ook in Duitsland? Mag ik hier wel inrijden of betekent dat bord niet parkeren?
Niet iedereen is een held in de auto. Of het nou aanleg is of desinteresse, in veel gevallen zou het beter zijn als wij mensen het stuur zouden doorgeven aan een computer. Ze rekenen sneller, maken gebruik van meer sensoren en raken niet over hun toeren van iemand die ze net te krap inhaalt.

Auto’s zitten tegenwoordig al vol met allerhande sensoren en systemen om u netjes van A naar B te vervoeren, maar het kan nog veel verder. Nog eventjes en u hoeft zelf nooit meer te sturen!

Presentatie: 21 maart 2019 om 19u30

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.