Virtual Reality en Augmented Reality

17 april 2019

Ik zie, ik zie, wat u niet ziet?! Met VR en AR kunt u daar in ieder geval zeker van zijn!

Een extra laag over de werkelijkheid of juist een hele nieuwe werkelijkheid, daarmee liggen de mogelijkheden open. Voor zakelijke doeleinden, voor entertainment en waarschijnlijk nog 100 toepassingen die we nu nog niet eens bedacht hebben.

Beleggen in Virtual Reality en Augmented Reality is niet alleen beleggen in een handjevol bedrijven. Legio bedrijven gebruiken de techniek om hun eigen product, software of dienst te koppelen met bestaande producten.

Duik met ons dieper in deze prachtige techniek en zie wie hier het beste van gaan profiteren!

Presentatie: Donderdag 18 april om 19u30

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.