Abonneren op de ebooks van Marktgevoel

Koop je onze e-books, dan krijg je maar liefst 3 jaar lang toegang! Dit geldt zowel voor ebooks die je los koopt, als voor de All-in Ebookbundel.

All-in Ebookbundel

  • Je krijgt niet alleen toegang tot de ebooks zelf
  • Maar ook tot de Ebookpagina's waar we je updaten over de posities uit de ebooks
Abonneren € 299 / voor 3 jaar

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik precies als ik een los Ebook koop bij Marktgevoel?

Als je een of meerdere van onze Ebooks los koopt, krijg je 3 jaar lang toegang tot het ebook. De tips uit het Ebook volgen we op op doverzichtspagina ven het betreffende Ebook.
Alle updates, verkopen, nieuwe tips en winstnames voor het Ebook vind je terug op de overzichtspagina van het ebook. Je krijgt van ons een alert per mail zodra er een nieuwe update te vinden is op de overzichtspagina.

Wat krijg ik met jullie All-in Ebookbundel?

Teken je in op onze All-in Ebookbundel dan ben je in één klap voorzien van al onze Ebooks voor een periode van 3 jaar (ingaand vanaf het moment waarop je abonneert). Je krijgt ook toegang tot de eventuele nieuwe ebooks die gedurende die 3 jaar worden gepubliceerd. Een goede deal dus!

Hoe lang krijg ik toegang tot mijn Ebook(s)?

Tot ieder Ebook dat je los bij ons koopt, krijg je 3 jaar lang toegang. Met de All-in Ebookbundel krijg je 3 jaar lang toegang tot alle ebooks. 3 jaar na het afsluiten van je All-in Ebookbundel vervalt je toegang tot alle ebooks automatisch.

Hoe ontvang ik tussentijdse updates over de tips uit mijn Ebook(s)?

Alle updates, verkopen, nieuwe tips en winstnames voor het Ebook vind je terug op de overzichtspagina van het ebook. Je ontvangt dus niet telkens een geheel nieuw ebook waarin je moet zoeken naar de update, maar je ontvangt van ons een alert per mail zodra er een nieuwe update te vinden is op de overzichtspagina. Wel zo overzichtelijk

Wordt de toegang tot mijn Ebooks automatisch verlengd?

Nee, je abonnement op onze Ebooks wordt nooit automatisch verlengd. 3 jaar na het intekenen op ons Ebook of op onze All-in bundel, vervalt je toegang automatisch. Je dient dan dus opnieuw in te tekenen als je je toegang wilt behouden.

Krijg ik met mijn All-in Ebookbundel ook toegang tot nieuwe ebooks?

Ja, met onze All-in Ebookbundel krijg je ook toegang tot de nieuwe Ebooks die we tijdens je lidmaatschap zullen publiceren. 3 jaar na het intekenen op deze bundel zal je toegang tot alle ebooks automatisch vervallen.

Kan ik de Ebooks ook los kopen?

Ja, je kunt onze Ebooks ook los kopen. Of je de ebooks nu los koopt of gaat voor de All-In Ebookbundel, je krijgt 3 jaar toegang vanaf het moment van aankoop.

Hoe neem ik contact met jullie op?

Andere vragen? Neem dan even contact op met onze klantenservice via contact@marktgevoel.nl. Onze klantenservice doet er alles aan om je altijd binnen 24 uur een antwoord te geven.