Contrair beleggen – Maart 2020

Wanneer men denkt aan de farmaceutische industrie, denkt men vooral aan dokters met labjassen en brillen die in een laboratorium allerlei testen doen om nieuwe geneesmiddelen te vinden. Hoewel er wel degelijk een kern van waarheid in deze gedachte zit, is dit nog niet het complete verhaal. De ontdekte pillen en zalfjes moeten ook verhandeld worden. Waar handel is, komen vanzelf beleggers, zo ook in de farmaceutische industrie.

Binnen de markten die de farmaceutische industrie kent, steken enkele aandelen uit boven de anderen. Maar zoals het gezegde gaat: hoe groter ze zijn, hoe harder ze vallen. De val van grote aandelen is iets wat op de beurs af en toe voorkomt. Een enkele contraire belegger durft het echter aan en zet in op het gevallen aandeel. Daarom nemen wij deze maand de farmaceutische sector voor u onder de loep en hebben wij voor u hét aandeel uitgezocht wat volgens ons de grootste kanshebber is.

Contrair beleggen

Met het Contrair beleggen abonnement ontvangt u iedere eerste maandag van de maand één concrete contraire beurstip. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 800 woorden ontvangt met een duidelijke heldere visie over één sterk ondergewaardeerd bedrijf. Contrair beleggen is onze specialiteit en betekent:

  • 12 concrete beurstips per jaar
  • Anders dan de gemiddelde grijze beursanalist
  • Een eigen koers durven varen
  • Een trackrecord vanaf 2009

Natuurlijk kunt u nu en dan een winstje meepakken door met de massa mee te gaan, maar het is vaak lucratiever te zoeken naar aandelen die ondergewaardeerd zijn.

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.