Contrair – maart 2019

Signed, sealed, delivered!

Tegenwoordig bestelt iedereen weleens online. En heel veel mensen zijn ook als aanbieder actief op sites als Marktplaats of via Facebook.

Daarmee zijn particulieren ineens kleine aanbieders. Of u nu eens per jaar of eens per week een pakketje verzendt: online uw verzending in orde maken is zo gebeurd. Label printen en op de doos plakken en klaar. Alleen nog even afgeven aan de balie van uw keuze. UPS, TNT, FedEx of DHL.

In Amerika bestaat er al sinds jaar en dag het aloude US Postal Services.
Het werd echter toch duidelijk dat het oude vertrouwde niet meer optimaal werkte in de moderne tijd. Ons onderwerp van dit Contrair rapport gaat een nieuwe koers varen. 

Contrair beleggen

Met het Contrair beleggen abonnement ontvangt u iedere eerste maandag van de maand één concrete contraire beurstip. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 800 woorden ontvangt met een duidelijke heldere visie over één sterk ondergewaardeerd bedrijf. Contrair beleggen is onze specialiteit en betekent:

  • 12 concrete beurstips per jaar
  • Anders dan de gemiddelde grijze beursanalist
  • Een eigen koers durven varen
  • Een trackrecord vanaf 2009

Natuurlijk kunt u nu en dan een winstje meepakken door met de massa mee te gaan, maar het is vaak lucratiever te zoeken naar aandelen die ondergewaardeerd zijn.

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.