Groeibriljanten – November 2020

Inmiddels is de herfst in volle gang, hebben we de klok weer een uur achteruit mogen zetten en beginnen de bomen hun bladeren te verliezen. Het is een ideaal moment voor de slimme belegger om met een hernieuwde blik weer naar de beurs te kijken.

De tweede golf van het coronavirus lijkt in Europa weer af te vlakken, maar houdt nog steeds talloze landen wereldwijd in zijn greep. Ook op de beurs zien we nog de impact die het coronavirus achterlaat. Aan de ene kant heb je veel bedrijven die nog moeten bijkomen van de eerste klap toen corona toesloeg in maart, terwijl aan de andere kant je voornamelijk technologische bedrijven hebt die harder groeien dan ooit tevoren.

Waar sommige aandelen aan de rand van de financiële afgrond stonden, kozen sommige bedrijven ervoor nu de beurs op te gaan. Voor de slimme belegger liggen hier kansen, want deze bedrijven hebben vaak erg veel groeipotentieel. Deze maand bespreken we precies twee van zulke aandelen.

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 299,- per jaar!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.