Groeibriljanten – Oktober 2020

De bladeren vallen weer van de bomen en het regent steeds vaker. Het is nu echt herfst. Dit is een mooi moment om vanuit een ander perspectief naar de beurs te kijken.

Er worden tegenwoordig grote sprongen gemaakt in de digitalisering en bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie. Hierbij stijgt de vraag naar het goed kunnen analyseren van enorme hoeveelheden data. Met deze data kan bijvoorbeeld een programma getraind worden om gezichten te herkennen. Sommige bedrijven springen in op deze vraag en ontwikkelen fantastische producten om van alles met deze data te kunnen doen.

Ook stijgt de nood naar een verduurzaming van de wereld, om zo het klimaat te beschermen. Denk bijvoorbeeld aan mensen die hun huis compleet van gas afsluiten of mensen die zonnepanelen of een zonneboiler op hun dak plaatsen. De bedrijven die deze transities faciliteren, krijgen steeds meer belangstelling en krijgen dus ook steeds meer klanten.

Voor beleggers liggen hier kansen, omdat deze bedrijven zeer toekomstbestendig blijken. De belangstelling naar deze bedrijven zal op den duur alleen maar stijgen, en hier valt dus een hoop rendement te behalen. Graag stellen we je deze maand aan twee van deze aandelen voor.

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 299,- per jaar!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.